Urnebesna objava Walkera na Twitteru nakon meča s Kolumbijom

Nasmijao javnost

Urnebesna objava Walkera na Twitteru nakon meča s Kolumbijom

Endin Čaušević

Engleska je sinoć u osmini finala nakon penala pobijedila Kolumbiju i tako se plasirala među osam najboljih ekipa svijeta.

Selekcija Engleske konačno je uspjela da napravi neki pomak što se tiče velikih takmičenja, a pobjeda je još slađa jer su prošli dalje nakon penala.

Na Twitteru se nakon meča oglasio Kyle Walker koji je izašao pred kraj produžetka. On je objavio sliku sa sinoćnje utakmice, odnosno trenutak kada su igrači Engleske počeli slaviti pobjedu, a njegova objava nasmijala je javnost. Dok su svi trčali ka Pickfordu, Walker je pao na travu.

"Tata, možeš li mi pokazati fotografiju kada ste trčali nakon pobjede i plasmana u četvrtfinale? Ne mogu sine", napisao je Walker aludirajući na to da je on bio jedini koji nije potrčao ka golmanu svoje selekcije.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije