Ušao, dodirnuo loptu, zabio gol i izašao!

Filmska priča

Ušao, dodirnuo loptu, zabio gol i izašao!

Admin Čaušević

Za jedno od iznenađenja vikenda pobrinula se Verona koja je odigrala hrabar meč i zasluženo osvojila bod protiv Juventusa u Torinu.

Meč je završen rezultatom 1:1. a gosti su do vodstva stigli u 60. minuti kada je poslije brze akcije mrežu favorizovanog domaćina zatresao Andrea Favilli.

Interesantno, Favilli je ušao pet minuta ranije. Njegov praktično prvi dodir s loptom u protivničkom kaznenom prostoru bio je dovoljan za podak.

Tom prilikom ovaj napadač se i povrijedio pa je trener gostiju Ivan Jurić bio primoran da ga zamijeni već u narednom napadu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Intersantno ovo je Veroni bio prvi osvojen bod u Torinu nakon 32 godine, ali se Favilli nadao punom plijenu.

"Nadali smo se osvajanju tri boda, ali doći na Allianz Stadium i remizirati protiv tako jake ekipe te pokazati našu igru nikad nije lako, trebamo biti zadovoljni bodom", rekao je napadač Verone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi