Ušao i izdominirao, a nije ga uopće ni bilo u zapisniku!
Raheem Sterling je imao neobičnu sedmicu; najprije je doživio rasističke uvrede u Londonu, a jučer je igrao iako ga greškom nije bilo u zvaničnom zapisniku, no svejedno je zabio gol i asistiroa Jesusu

Raheem Sterling poput duha

Ušao i izdominirao, a nije ga uopće ni bilo u zapisniku!

E. Škorić

Manchester City je jučer s 3:1 razbio Everton i ponovo preuzeo vrh tabele u Premier ligi.

Građani su još jednom na Etihadu lagano došli do pobjede, a strijelac jednog gola i asistent Gabrielu Jesusu bio je rezervista Raheem Sterling.

Engleski reprezentativac je odigrao sjajno po ulasku igru, a kasnije je Pep Guaridola sipao komplimente na račun omalenog krilnog napadača koji je na Stamford Bridgeu kolo ranije bio žrtva rasizma.

Međutim, zanimljivo da je Sterling nedostajao u zapisniku koji je na Etihadu podijeljen novinarima i gostima u VIP salonu. Na klupi su bili rezervni golman Murić, John Stones, Sergio guero, Kevin De Bruyne, Oleksandr Zinchenko i Phil Foden, a Sterling se nije našao u zapisniku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, očigledno je bila samo greška u štampariji, Sterling je uredno uvršten u sistemu u sastav Ciyja, a klupana kojooj su Aguero, De Bruyne i Sterling najviše odmaže igračima popularnog Premier liga Fantasyja.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epa
Kod nas bi u BiH bila utakmica suspendovana i registrovana 3:0 za Everton (slucaj Nuic rukomet?)
11 0
Chepich
Ušao nakon što je Jesus dao dva gola, a asistirao mu za jedan, kakav majstor...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi