Uščuplić nakon poraza

Uščuplić: Dominirali smo, bili smo bolji, ali to je fudbal

Midhat Šljivak, foto: T. Hebib

Trener Sarajeva Dženan Uščuplić nije zadovoljan nakon poraza od Zrinjskog na Koševu.

Plemići su slavili s 1:0 na Koševu pogotkom Aleksandra Radulovića, a Uščuplić je nakon meča istakao kako je njegov tim bio bolji.

"Teška utakmica, igrali smo protiv izuzetno kvalitetne ekipe. Bilo smo u egalu do tog njihovog gola, ali mislim da smo bili bolja ekipa", rekao je trener bordo tima, te je dodao da ne želi mijenjati mišljenje o igračima nakon jedne utakmice.

"Ovo su kvalitetni igrači, ja ne želim da posle jedne utakmice govorim išta o njima. Bojan Puzigaća je znao pružati bolje partije. Ne izgleda to loše, koliko su ga navijači Sarajeva uzeli na zub".

Ističe i da je njegov tim dominirao u sredini terena.

"Mislim da smo mi danas u sredini dominirali. Imali smo posjed lopte, bilo smo agresivni. Gol smo primili na našu loptu, pod kontrolom i na kraju izgubimo utakmicu. Imali smo pravu dinamiku u sredinu terena, bez obzira što nema Cimirota i Stojčeva", govori Uščuplić, kojeg porazi brinu

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Brinu me porazi. Rekao sam, momci su ispošvovali sve na terenu. Dominirali smo, ali to je fudbal", istakao je nakon meča Dženan Uščuplić.

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti