Trener juniora FK Sarajevo

Uščuplić: Dominirali smo i titula je zaslužena

M. Šljivak

Juniori FK Sarajevo prvaci su Bosne i Hercegovine za sezonu 2017/2018.

Trener ovog tima Dženan Uščuplić prezadovoljan je sezonom koju je odradio njegov tim i ističe da je titula potpuno zaslužena.

"Čestitam momcima na zasluženoj tituli jer smo bili dominantni tokom cijele sezone. Pobjegli smo konkurentima 20 bodova i to svakako nije mala stvar. Ovo je sve timski rad i nadam se da ćemo sve ovo opravdati u Ligi prvaka", rekao je Uščuplić, te je dodao kako očekuje da neki od ovih igrača trebaju dobiti šansu u prvom timu.

"Naša dva igrača Šabanović i Mustafić su otišli u prvi tim na polusezoni i nadam se da su opravdali Akademiju tamo. Ima ovdje još kvalitetnih igrača koji trebaju dobiti šansu u prvom timu", istakao je trener Bordo juniora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi