Devet trofej za trenera juniora Sarajeva

Uščuplić: Pošten rad se uvijek isplati

E. Škorić

Juniori FK Sarajevo osvojili su Kup BiH nakon što su danas u finalu u Zenici savladali Slobodu sa 2:0.

Sarajlije su slavile pogocima Sabljice i Salčina, a nakon utakmice izjavu je dao trener bordo nada Dženan Uščuplić.

"Bili smo bolji svih 90 minuta i zasluženo smo osvojili trofej. Pošten rad se uvijek isplati. Mojih devet trofeja je plod mog poštenog i iskrenog rada", kazao je Uščuplić, dodašvi:

"Iskreno, volim da radim sa mladim igračima. Ono što očito i pokazujem, a i zadovoljstvo mi je kada igrači primijete to na terenu. Što se trofeja tiče, ako radiš kvalitetno i pošteno, to dolalazi samo po sebi", dodao je.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Top Komentari

Ovaj i Onaj u Sportu
Posteno gosp. Uscuplicu dobar si trener realno ali i konkurencija timova ti je izuzetno jaka nema sta ... sa Sarajevom je lahko osvajati trofeje po Bosni
0 6
Div iz šehera
Sta ti rade komisije ,komisije su zaspale ostale bez titule a gdje je ta titula, eno je kod divova, gorit ce Titova.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi