Uščuplić: Prvi smo? Super, nisam znao

Trener kadeta Sarajeva

Uščuplić: Prvi smo? Super, nisam znao

Samir Mlaćo

Kadeti FK Sarajevo danas su bez većih problema savladali slabašnje vršnjake iz NK Travnik sa sigurnih 3:0. Pitanje pobjednika je bilo riješeno već u prvih 20 minuta ovog susreta kada su Hadžić i dva puta Klarić osigurali pobjedu svojom timu.

Susret je odigran po veoma teškom terenu, za SportSport.ba poslije ove utakmice govorio je  Dženan Uščuplić, trener kadeta bordo tima.

"Malo smo se pribojavali terena jer nije bio toliko uslovan za igru, a mi radimo po ravnoj podlozi. Na početku smo uspjeli da zabijemo gol, dva i utakmica je tada bila riješena", kazao je Uščuplić kojem je današnja pobjeda donijela i prvo mjesto s obzirom da su kadeti Željezničara jučer poraženi od Radnika.

"Zar smo na prvom mjestu? Nisam znao. Ok je. Mislim da smo prvi s obzirom da smo pobijedili, mada iskreno nije cilj Akademije FK Sarajevo da sada pretendujemo da budemo prvi. Prevashodni cilj Akademije je da se proba napraviti igrač za prve ekipe. Sigurno da toga ovdje ima, a meni je žao što je teren bio ovakav i svi koji su došli nisu mogli vidjeti prave kadete Sarajeva", istakao je Uščuplić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti