Uskoro počinje rasprodaja u Espanyolu

Čelnici kluba žele početi od nule

Uskoro počinje rasprodaja u Espanyolu

Očekuje se da će ekipa Espanyola doživjeti značajne promjene predstojećeg ljeta, s obzirom da su čelnici kluba spremni uzeti u obzir sve ponude koje pristiginu, bez obzira za kojeg igrača one bile.

Prema navodima Deporte Cope, rukovodstvo kluba smatra da u protekloj sezoni nisu ispunjena očekivanja, s obzirom da su se pred početak iste u Espanyolu nadali nekom od mjesta koja vode u evropska takmičenja.

Međutim, Espanyol će, po svemu sudeći, sezonu završiti u donjem dijelu tabele, a ovakav rezultat su "glavom platili" trener Quique Sanchez Flores i sportski direktor kluba.

Navodno su u klubu odlučili da je najpametniji potez narednu sezonu početi od nule, te će se zbog toga svi igrači katalonskog kluba naći "u izlogu".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Očekuje se da bi prve zvijezde ekipe poput Gerarda Morena, Aarona Martina i Marca Navarra trebale privući pažnju nekoliko klubova, većinom iz Engleske, pa se u Espanyolu nadaju i značajnoj zaradi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti