Ušli su mu u trag: James doputovao u London, sutra ljekarski pregledi

Pred potpisom za Everton

Ušli su mu u trag: James doputovao u London, sutra ljekarski pregledi

E. Čaušević

James Rodriguez će prema svemu sudeći napustiti Real Madrid i karijeru nastaviti u dresu Evertona.

James je u kraljevski klub stigao prije šest godina kao veliko pojačanje iz Monaca, ali mnogi kažu da nije opravdao očekivanja. Četiri sezone igrao je za Real, dok je dvije godine proveo na posudbi u minhenskom Bayernu.

On s Realom ima ugovor na još godinu dana, ali je jasno da je došlo vrijeme za rastanak. Zinedine Zidane ne računa više na njega, te skoro da prošle sezone nije ni igrao.

Već danima se piše da će James karijeru nastaviti u Engleskoj i to u dresu Evertona. Mediji na Otoku su objavili da je već stigao u Englesku, te da će sutra odraditi ljekarske preglede.

Na Instagramu se pojavila fotografija koja to potvrđuje, te se James trenutno nalazi u Londonu. On je bio na večeri u italijanskom restoranu, a oni nisu mogli da odole i objavili su njegovu fotografiju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To je jasan pokazatelj da je James doputovao danas u Englesku, a sutra bi trebao put Liverpoola na zakazan ljekarski pregled, te ukoliko sve bude po planu potpisat će ugovor s Evetonom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muha
Kakav je to naslov usli su mu u trag kad se vec danima zna gdje ide? Jos je to i napisano u tekstu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi