Uspavanka u Gabeli: GOŠK i Čelik podijelili bodove

Domaći propustili zicer u finišu

Uspavanka u Gabeli: GOŠK i Čelik podijelili bodove

Endin Čaušević

Fudbaleri GOŠK-a danas su na domaćem terenu remizirali protiv Čelika (0:0) u okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U Gabeli su mnogi očekivali utakmicu punu uzbuđenja, ali to se nije desilo. U prvom poluvremenu gotovo da nismo vidjeli nijednu ozbiljniju priliku na obje strane jer se većinom igralo na sredini terena. Ekipe su se više fokusirale u čuvanje svoje mreže, a u napadu ako se šta desi.

Prvo poluvrijeme u Gabeli danas je bilo za zaborav, no ni u nastavku meča GOŠK i Čelik nisu briljirali. Ekipe su nastavile po sistemu iz prvog poluvremena i bilo je nekako očito da su zadovoljni remijem u današnjoj utakmici.

Tek u samom finišu utakmice vidjeli smo nekoliko uzbudljivih prilika na ovom meču. U 81. minuti zaprijetio je prvo Čelik, a onda je GOŠK u narednom napadu preko Ereiza imao dvije prilike. Domaći su u posljednjim minutama imali zicer kada je Aleksić bio u sjajnoj šansi, ali ostalo je 0:0.

Čelik je nakon 11 odigranih utakmica trenutno na sedmom mjestu sa 14 bodova, dok je GOŠK tek na 11. poziciji sa svega sedam bodova.

Premijer liga BiH, 11. kolo:

GOŠK - Čelik 0:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

GOŠK: Kozić, Hasanhodžić, Ereiz, Anković, Đajić, Raguž, Ramić, Vego, Hajdarević, Hasanović, Kovačić.

ČELIK: Ružić, Bevab, Vrhovac, Livaja, Dedić, Dilaver, Okić, Grahovac, Mujanović, Šišić, Miletić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Griezmann
Sad ce se iz goska opet zaliti na sudjenje
21 1
AmerZE1990
Šerbo zar nisi rekao da ides na jebena 3 boda. Jebo si me na kladionici dabogda vise nigdje ti ne osvojio bod. Otkaz da si dao kao pomoćni jebo te onaj ko te stavi kao pomocnog trenera. Tesko celiku sa tobom iz Gabele nisi mogo 3 boda uzet fuj šerbo ofulo si struku Boris Pavić je institucija za tb.
4 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi