Uspostavljeni su i kontakti: Mourinho uskoro selektor?

Mogao bi sjesti na klupu velike selekcije

Uspostavljeni su i kontakti: Mourinho uskoro selektor?

Edmir Škorić

Jose Mourinho još od kraja 2018. godine nema trenerski angažman, ali očekuje se da u skorije vrijeme dobije posao.

Mourinho radi kao analitičar za neke ugledne televizije kada su velike utakmice, ali i sam je istakao u više navrata da jedva čeka ponovo da sjedne na klupu.

Iako je Portugalac oduvijek favorizirao posao u klubu i dugogodišnje projekte, pojavila se mogućnost da bude i selektor i to ne bilo koga, već reprezentacije Brazila.

Navodno je Brazilski nogometni savez kontaktirao bivšeg trenera Manchester Uniteda, Intera, Chelseaja, Real Madrida i Porta i želja ljudi u Brazilu je da Jose naslijedi sadašnjeg selektora Titea.

Ipak, dosta toga ovisit će o rezultatima Brazila na Copa Americi, mada bi bilo zaista čudno vidjeti Mourinha na klupi moćne selekcije Brazila.

Top Komentari

Adnanos
hahahahahahaha
0 0
gumenakita
hahahhahahhahhahhaahhahhahha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi