11

Komentari (11)

Baco
Jebla vas ova liga
Santi
Od marta do maja zarazeno u drzavi ukupno 2000 osoba, od juna do jula 5000 i sada ce se igrati sezona, nece biti prekida. A kada je bila 3 puta gora situacija prekinula se liga. Saveze fuj, stoko jedna!
Plavi21
Bitno je biti prvi sva kola, da pitama ne dodjele novu COVID titulu.
pjanke_1
Pa onda da je vama dodijele, jel? Hahaha joj jeste glupi ali 99% vas zeljovaca ste pravi kreteni.
ryan.giggs
I ja bih da guzim JLo, ali...
Mictlantecuhtli
Sreca pa se zavrsi prvenstvo inace bi morz u zatvoru bio.. Celik, Sloboda, T. City, itd.. vi ni Evropu niste zasluzili nego ste po tradiciji pljackom stigli do nje...
papagaj
Štilic Semir unosi nemir
pjanke_1
Sta ce on ba unositi idi lijeci se sine.
Santi
Upravu si. Sta ce on unositi, inace je prelos igrac za nase lige. Ne moze nista, osim sto slucajno svakomkolo.naprsvinpotez kola, lobuje, dribla, asistira, zabija iz slobodnjaka itd. Ma ja, totalno bezveze. Objektivan si, nema sta!
Armin29
novi stari prvak sarajevo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.