6

Komentari (6)

user1579409590
Ta se utakmica nije trebala igrati...
EdwinPol
Jos uvijek mi nije jasno kako se ta utakmica odigrala pred navijacima. Nikako. To je bio zlocin prema covjecnosti. Slican onom koji se ovdje planira dopustanjem nastavka nase Premijer lige. Helem, ocito je da UEFA ima svoje miljenike, a Looserpool je jedan od njih. Sve im se dopusta i za sve im se gleda kroz prste. Zato i jesu prvaci u Engleakoj. Isto je probala i UEFA, al na srecu, nije im proslo. To je skoro pa vrhunac pandemije, a oni dozvoljavaju da se skupi 40.000 ljudi na jednom mjestu. Hvala Bogu pa ih ke Atletico izbacio.
Leo
Došlo čak 3,00 navijača
Penderinos
Garant rahmetlije redom navijaci redsa
GigantMostarski
Onaj slovenac Ceferin kako se vec zove sto je glavni u Uefi je govorio neki dan kako je ova korona smijesna i kako cemo svakako svi jednog dana umrijet. Sad me bgm ne bi cudilo da okrive komplet uefu jer je se on usudio to rec! Ovo je mozda samo pocetak. Kakve veze imat utakmica izmedju ove dvije ekipe kad se u Italiji na San Siru zarazilo po njihovim informacijama preko 20,000 ljudi. Debili jedni ko ce okrivit ove sto prase biljke, hrane i sta sve ne genetskim modifikacijama. MRS SOTONJARE SVJETSKE!
BobPaisley
...zamalo je i mene ubila kada je Atletico zabio onaj gol za 2:1.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.