12

Komentari (12)

sipopugaloma
Da li ce Amar Osim i zeljeznicar snositi odgovornost jer su doveli u pitanje zdravlje igraca cijele lige kao i upitnik nad odigravanjem iste ? Carsija sedmicama unazad pise o desetak pozitivnih u zeljescaru, a oni igraju prvenstvo ne bi usicarili nesto.
Lafac
Podsjetimo, UEFA je u svom protokolu navela kako se ponašati u ovakvim slučajevima. - U slučaju testiranja, ako je više od jednog igrača ili zvaničnika pozitivno na koronavirus, meč će se odigrati prema planu ukoliko nadležni ne odluče da cijeli tim ide u karantin. Ako ima 13 registrovanih igrača sa A liste, uključujući bar jednog golmana, onda meč mora da se igra. Ako ima manje od 13 igrača registrovanih na A listi, ili ako nema golmana, UEFA može da dozvoli promjenu termina meča u skladu sa rokovima koji će biti određeni, ako država može da osigura nove testove kojima će se podvrgnuti dovoljan broj igrača - piše u protokolu UEFA-e.
Lafac
4 igrača + pomoćni trener su odvojeni pravovremeno u drugi hotel , nasi su na stalnoj vezi s delegatom i ministarstvom zdravstva Izraela... Naši su ispoštovali svu proceduru i imamo mladog golmana i 15 igrača koji mogu nastupiti , židovi natežu da nas izbace iz države što prije i da nas dobiju 3-0 službenim rezultatom. Nadam se da nećemo biti oštećeni kao naše komšije vcr ali moramo biti spremni i za taj scenarij jer smo mi ipak mala zemlja u evropi bez prava glasa !!
MaloPaznje
@Lafac Sta je misu, izasao si iz rupe a nisi mi se Izvinuo za sve one uvrede?
Lafac
Koje uvrede? Evo sad mi reci kako su 3 negativna na ponovljeni PRC test? A ako znas o kojim igracima pricam ( zec,Dado, Mujezinović) kako je moguće da PRC primjera radi danas polaze da su pozitivni a sutra taj isti test PRC su radili testiranje ponovo i polaze da su negativni. Meni vise nista nije jasno
Lafac
Tastatura pa mi mjenja rijeci, *polaze- pokaze
forgemp
Ovi Izraelci nazor hoce prekid, hajde Zeljo!!! Podrska od navijaca FKS.
Arnel925
Komšije nadam se da ce te igrati i uzeti zidove. Naša je liga bolja nego što mislimo to je FKS pokazao danas
SG87
Necemo igrat zna se da Ministarstvo Izraela vodi glavnu rijec oko te utakmice. Nije valjda da neke budale misle da UEFA moze ucjenjivati Zidove ahahhahahah
bistrik87
da hoce igrat da ih pregaze ko Hapoel, ko Maccabi, tri o tri da imaju iz izreala
Ivica_Osim8
Da Bog da Sarajevo otislo u grupnu fazu Europa Lige a ti nemo za gostovanja i za struje kuci da ne gledas nikako
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.