Utakmica nije ni počela, a Gladbach i Roma vode žestoku raspravu na Twitteru

Vučica nije spremna na razgovor

Utakmica nije ni počela, a Gladbach i Roma vode žestoku raspravu na Twitteru

Endin Čaušević

Fudbaleri Borussije Monchengladbach igraju večeras na svom terenu protiv Rome utakmicu četvrtog kola grupne faze Evropske lige.

U prvom duelu Roma je bila na korak od pobjede protiv njemačkog kluba, ali su gosti u posljednjim sekundama meča došli do 1:1 nakon što im je sudija svirao nepostojeći penal.

Očito da u Romi do nisu još prežalili barem sudeći po objavama na Twitteru. Iz Gladbacha su na ovoj društvenoj mreži pitali članove Rome kako im se sviđa u ovom gradu za kojeg mnogi kažu da je Rim gradova koji su u blizini holandske granice.

No, to se očito nije svidjelo onima koji vode Romin Twitter račun, te su samo odgovorili: "Govorite u lice jer ruka ne sluša", aludirajući na to da je sudija svirao penal za njemački tim iako je lopta Smallinga pogodila u glavu, a ne u ruku kao što je on mislio.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

U Gladbachu nisu baš bili oduševljeni tom porukom, te su kratko poručili: "Znači sada ćete odgovoriti na sve s tom šalom".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi