Pomoćni sudija tokom utakmice dobio proljev, a sve se završilo na najgori način za njega

Snimak postao hit na internetu

Pomoćni sudija tokom utakmice dobio proljev, a sve se završilo na najgori način za njega

Endin Čaušević
Teme:

Mnogi su se pitali kako fudbalske sudije "trpe" kada moraju hitno ići u toalet tokom utakmice jer je jasno da ne mogu napuštati teren dok meč traje, a to nekada zna da za njih bude itekako bolno iskustvo pogotovo ukoliko ne uspiju da se kontrolišu. To je najbolje pokazao video jednog pomoćnog sudije koji je u toku utakmice dobio proljev i nije uspio da se kontroliše.

U fudbalu nije bilo baš mnogo situacija gdje su sudije imale takvih problema na terenu tokom utakmica.

To se posebno odnosi na najjači nivo fudbala, ali kada su u pitanju neke amaterske lige tu je situacija očito drugačija jer je poznato da na takvim utakmicama zaista možete vidjeti sve i svašta.

Od nevjerovatnih poteza na terenu, situacija na tribinama, pa do toga da se sudijama desi nešto zbog čega će ih pamtiti cijeli život.

Na društvenim mrežama se ovih dana pojavio video koji je mnoge nasmijao, a u centru pažnje bio je pomoćni sudija s jedne od utakmica iz nižih liga.

Nije otkriveno o kojoj je utakmici riječ, te se javno nije objavilo ime tog pomoćnog sudije, ali snimak koji je postao viralan će ga sigurno pratiti dok je živ.

Oglasi

Naime, pomoćni sudija je na toj utakmici imao stomačnih problema i nažalost u samom finišu iste nije uspio da se kontroliše, a da stvar bude gora jedan od navijača je sve to odlučio da snimi.

Pomoćni sudija je imao proljev i nažalost nije uspio da se kontroliše, a u ovoj situaciji video zaista govori više od 1000 riječi.

Jedva je dočekao da glavni sudija svira kraj utakmice i brže bolje je otrčao u svlačionicu jer je bilo jasno koliko ga je bilo stid zbog svega što se desilo, a sigurno nije pomoglo ni ismijavanja navijača koji su bili iza njega.

Na kraju su se pojavile informacije da je ovaj pomoćnih pokupio stomačni virus i da su problemi počeli pred samu utakmicu, te da nije imao opciju da preskoči ovaj meč i morao je izaći na teren.

Tokom utakmice je u nekoliko situacija uspio da se kontroliše, ali u samom finišu utakmice nažalost desilo se ono najgore i više povratka nije bilo.

Jedan od navijača koji je bio pored te aut linije je odlučio da sve snimi, a očekivano ovaj video je na kraju postao glavna tema na društvenim mrežama.

Top Komentari

antikomunist
Ovo je interesantno i smjesno samo idiotima.
2 0
Nek_komsiji_crkne_krava
Koji kreten od novinara na ovom SS.ba za ne povjerovat. Kakva je ovo vijest?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi