Utakmice u Španiji pred praznim tribinama zbog koronavirusa?

Odluka će se donijeti danas

Utakmice u Španiji pred praznim tribinama zbog koronavirusa?

Endin Čaušević

Italijanski mediji sinoć su saopštili da se Serija A prekida najmanje do 3. aprila zbog epidemija koronavirusa.

Ovu odluku donio je Olimpijski savez Italije u dogovoru sa vladom ove zemlje. Epidemija koronavirusa počela je prije tri sedmice i velikom brzinom koronavirus se širi na Apeninima.

Koronavirus je stvorio veliku pometnju u cijelom svijetu, a mnogi sportski događaji već su otkazani ili odgođeni. Velika panika vlada i u Španiji gdje se koronavirus također jako brzo širi.

Ugledna Marca prenosi da bi i rukovodstvo La Lige u narednim danima moglo donijeti odluku da se mečevi u najjačem rangu španskog fudbala igraju pred praznim tribinama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Španiji već traju dogovori oko ove situaciju, te bi se već utakmice za vikend trebale igrati pred praznim tribinama.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samo_Realan
Znate li da je Corona,Američki produkt prije nekoliko mjeseci testiran na Kinezima koji su nadjeni "ugušeni" u kamionu u Velikoj Britaniji, koja je neki dan izašla iz Europske Unije
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi