Utakmicom nogometnih legendi završen "Fortuna Summer Cup 2019"

Turnir za mlađe kategorije u organizaciji UŠS Fortuna

Utakmicom nogometnih legendi završen "Fortuna Summer Cup 2019"

Utakmicom između nogometnih legendi sinoć je završen Fortuna Summer Cup 2019 turnir omladinskih kategorija koji se ove godine igrao u pet dobnih kategorija. 

Fortuna Summer Cup ovo je ljeto okupio je čak 52 ekipe i preko 600 učesnika i dosad je bio najmasovnije izdanje ovog turnira za mlade nogometaše.

U generaciji 2008. godišta naslov je odnio mostarski Fk Velež, 2009. FK Željezničar, 2010. UŠS Sport Talent Mostar, 2011. Leostars Trebinje te 2012. AS Međugorje.

Nakon što su s nastupom završili mladi nogometaši teren SC Kantarevac pripao je nogometnim legendama Mostara i Hercegovine. Podijeljeni u ekipe "Crvenih" i "Bijelih" na teren su izašli 
Adnan Dizdarević , Samir Merzić, Avdo Kalajdžic, Božidar Bata Puljić, Sejo Rebac, Danijel Bajkuša, Adnan Kadrić, Nenad Džidić, Admir Velagić, Mustafa Kodro, Wagner Santos Lago, Armel Škaljić, Nedžad Mrva Serdarević, Elvis Ćorić i Igor Remetić. Iz opravdanih razloga izostali su ranije najavljeni Adis Obad, Asmir Džafić, Elvis Margeta, Teo Krešić, Krešimir Kordić, Mario Ivanković, Stanko Bubalo, Dalibor Šilić, Asim Škaljić, Žani Buhovac, Nenad Gagro a nakon utakmice koja je završila rezultatom 11:11 upriličeno je i treće poluvrijeme tj. druženje nogometnih veterana koji su u toku utakmice pokazali zašto su nekada bili dominantni na terenima u Bosni i Hercegovini a i šire.  

Top Komentari

chs1975mostar
TO LEGENDE VELEŽOVE KINGOVI MOJ MRKVA MOJ MRVA MOJ DASA MOJ MERZA MOJ KODRO MOJ AVDO FALI MI ONO GLEDANJE UTAKMICA DOK STE IGRALI I MAHNITLUCI POSLIJE TEKME SRETNO LEGENDE SVE NAJBOLJE MRVIN GO PROTIV SVINJSKOG SA DESNE STRANE PREKO 30METARA MRKVIN NAJBOLJA UTAKMICA NA KOSEVU PROTIV SARAJEVA 98/99 U ZIMU PO SNJEGA I KOJA GA JE PRODALA U MERIDU DASINE ODBRANE LEGENDE KRALJEVI VELEŽOVI
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi