Kalajdžić: Moramo pobijediti

Velež dočekuje Radnički

Kalajdžić: Moramo pobijediti

M. Maksimović

Nakon uvodnih kola u kojima nisu uspjeli ostvariti niti jedan trijumf iz tri pokušaja, fudbalere Veleža očekuje drugi domaći susret, a protivnik nakon Jedinstva je Radnički iz Lukavca. Trener Avdo Kalajdžić uvjeren je da će konačno krenuti i njegov tim.

“I Radnički je trenutno u nezavidnom položaju, prema sazanjima koje imam u klubu im nije sjajna situacija, a dosad su osvojili samo jedan bod. Sigurno je da će se probati vaditi kod nas, međutim i nama je ovaj meč pod moranje. Imamo ogroman imperativ, a ja očekujem konačno prvu pobjedu“, rekao je Kalajdžić.

Kalajdžić smatra da je prema prikazanom tokom prva tri kola bodovni učinak Mostaracatrebao biti povoljniji.

“I dalje smo loše fizički pripremljeni, ali prema onome što smo pokazali, mogli smo imati i više bodva. Posebno se to odnosi na domaću utakmicu sa Jedinstvom. Ipak problem je i kvalitet i fizička priprema igrača“, smatra trener Veleža.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Trener Veleža na raspolaganju će ovog puta imati i oporavljene Amara Alikadića i Antu Petrovića. Treninzima su se nedavno priključili i Novo Papaz i Selver Količić. Ovaj prvi će vjerovatno bez obzira što nije prošao pripreme meč započeti od prvog minuta. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi