Utučen i tužan je plakao na terenu San Sira, a sada je pred teškom odlukom

Uzeo nekoliko dana da razmisli

Utučen i tužan je plakao na terenu San Sira, a sada je pred teškom odlukom

A. Čaušević

Kraj sezone znači i prekid boravka u nekom klubu. U potrazi za novom sredinom odnevano je i Giacomo Bonaventura.

Bonaventura je prije nekoliko sedmica na sebe privukao ogromnu pažnju kada je poslije posljednjeg meča Milana utučen plakao na terenu San Sira.

Iskusni veznjak je nakon šest godina napustio Rossonere, ali ne mora brinuti za budućnost jer na stolu ima nekoliko ponuda.

Pred 30-godišnjakom je teška odluka zbog čega je uzeo nekoliko dana da razmisli za koga potpisati - Benevento ili Veronu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Verona je u minuloj sezoni Serije A igrala odličan fudbal i djeluje kao primamljiv projekat, dok i Benevento predvođen s klupe Pippom Inzhagijem nije za odbaciti.

Za Bonaventuru se raspitivala i Atalanta koja se povukla iz utrke za potpis, dok je od angažovanja povremenom reprezentativca Italije odustao i Torino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi