15

Komentari (15)

pero98
Husrefbeg22
Neka su ispali i ne pisite o klubovima koji propagiraju cetnistvo i velicaju ratne zlocince i tako duhovno odgajaju nove koljace.
rodjak
Ako se dokazu te slike Ratka Mladica Partizan ce letiti iz Evrope,Partizan mi nije mrzak tim ali radi takvih stvari ga ne simpatisem i vjerujem da ce do UEFE doci te slike sa ratnim zlocincem sa tribina,neko ce se pobrinuti da dodju
user1626784982
Ja ne vjerujem da nakon 20 godina toliko mozete misliti na Ratka Mladica,i zasto su srbi samo zlocinci a oluja npr ne gde je protjerano toliko stanovnistva i pobijeno nazalost… Osvjestite se ljudi vise i pocnite ziveti zivot a ne zivot u proslosti… Alija sta nije zlocinac,pa sta je on ???
zevs
sto se tice oluje, ne znam što je vama srbima to trebalo da okupirate dio hrvatske i proglasite neku svoju državu u nekakvim granicama koje nikad nisu postojale.
user1626784982
Bas tako… MI SRBi smo postojali vekovima a vi ste bili ti ukljupi koji ste isli kao kurve gde je bolje bilo… A toliko ste jadni i postojite samo zbog mnogo vecih sila prodane duse,uz to zelite prisvojiti i pokojnog coveka i srbina pronalazaca i svjetske poznate licnosti,ne zaboravi da je to nekad sve bila Jugoslavija a vi samo mali dio nje kao i bosnjaci …. Dovidjenja i prijatno
user1626784982
Kad ono PARTIZAN prodje bogate ruse ???? Seljacineeeee bisnjacke ????
Didier_Drogba
Dragi "novinari", fatajte se Dillete,Wande i ostalih intelektualnih ličnosti, manite se novinarstva. Pa Bog vas uputio, skinite aplikaciju "Rezultati" bar za početak pa pratite malo. "Ispali svi srbijanski klubovi" a Partizan igra produžetke. Roknite se. Ali da hoće ispasti aBd.
Lewa_9
Genocidno vlasko smece skandira Ratku Mladicu na utakmici Sochi Partizan, srpsko gov no
Zgembic
Samo roknut atomsku neka crkne gamad
Err
Jasno je da žele da se Partizan izbaci iz evrope i unipti. Sve je to plan Aleksandra Vučića čovjeka koji mrzi Partizan iz dna duše.
Svojprisebi
Kolko si glup krme tursko. Ko da bi Bosna prezivela atomsku matori drkadzijo
Baho
Miran debilu !
mujaga13
Bosna bi prezivila i dvije Atomske mamu ti cectnicku ****m
Malmi_Suomi
@Svojprisebi opet ti?
OTPADU turski ( ono bješe 500 god ? Hahaha).
Začepi tu LABRNJU magareću.
Fujjjjj spavo sa krmetom dabogda
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.