Užasne vijesti: Lamela završava karijeru sa 25 godina?
Foto: EPA

Povreda kuka mu pravi velike probleme

Užasne vijesti: Lamela završava karijeru sa 25 godina?

Midhat Šljivak

Argentinski fudbaler Erik Lamela mogao bi završiti karijeru sa samo 25 godina.

Ovaj ofanzivac je važio za jednog od najtalentovanijih argentinskih fudbalera, ali su mu povrede potpuno uništile karijeru.

Aktuelni fudbaler Tottenhama je u aprilu imao operaciju kukova. Na operaciju se odlučio zbog nemogućnosti da duže vrijeme stoji na nogama, a prognoze nakon zahvata su bile da će se Lamela u  novembru vratiti na teren.

Ipak, i godinu dana nakon posljednjeg meča, oporavak Argentinca ne teče dobro. Izvori bliski klubu tvrde da bi vrlo lako Lamela mogao završiti karijeru.

"Postoji velika zabrinutost za njegovu karijeru. Pitanje je da li će ponovo zaigrati, ali medicina je danas najjača i ostaje nada da će se vratiti".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Erik Lamela je član Spursa postao 2013. godine. Kao veliko pojačanje stigao je iz Rome, a u 119 utakmica je postigao 19 golova.

Međutim, povrede su ga spriječile da napravi ozbiljnu karijeru u Premiershipu, a svakako bi bio veliki šok ako bi prerano završio karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi