Užasni problemi za Lamelu: Argentinac na novoj operaciji
Foto: EPA

Operisao i desni kuk

Užasni problemi za Lamelu: Argentinac na novoj operaciji

Midhat Šljivak

Ekipa Tottenhama objavila je kako je fudbaler ovog kluba Erik Lamela podvrgnut novoj operaciji kuka.

Ovaj 25-godišnji Argentinac je ove sezone nastupio u samo devet utakmica za Spurse, a od oktobra je van terena zbog problema s povredama.

Prošlog mjeseca je operisao lijevi kuk, a sada je identična operacija napravljena i na desnom i Lamela je prinuđen da bude duže vrijeme van terena i treninga.

"Erik Lamela je podvrgnut operativnom zahvatu na desnom kuku. Erik je skoro imao operaciju lijevog kuka i ova posljednja operacija neće previše utjecati na ukupni oporavak. Nadamo se da će se vratiti u narednoj sezoni", napisali su iz Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lamelaje za londonski tim posljednji meč odigrao u oktobru prošle godine u EFL kupu protiv Liverpoola.

Od tog trenutka su krenuli veliki problemi i nesretni Argentinac je morao propustiti kompletnu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi