Uzbudljiva jesen završava se u Banja Luci

Posljednji meč ove godine

Uzbudljiva jesen završava se u Banja Luci

A. Čaušević

Borac i Sloboda će na Gradskom stadionu u Banja Luci odigrati posljednji premijerligaški meč u ovoj sezoni. 

Tim susretom će biti stavlljena zavjesa na itekako uzbudljiv prvi dio sezone u kojoj se ispostavilo da je Premijer liga takvo takmičenje gdje jednostavno svako svakog može pobijediti.

Borac je prvi dio povratničke sezone odradio izuzetno vrlo dobro, a da bi ocjena bila odlična neophodno je danas pobijediti Slobodu.

Bivši prvak BiH bi se pobjedom značajno približio prvoplasiranom Sarajevu te se tako doveo u odličnu poziciju pred proljetni dio sezone gdje će ako nastavi s ovakvim igrama voditi ravnopravnu borbu za titulu.

Na drugoj strani Sloboda je već duže vremena bez pobjede, tačnije posljednji trijumf Tuzlaci su ostvarili upravo protiv svog današnjeg rivala i to 14. septembra kada je na Tušnju bilo 3:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uzimajući okolnosti u oba tabora i formu Borac je sigurno favorit u današnjem duelu te bi sve osim pobjede domaćina moglo biti smatrano iznenađenjem. Kladioničarske kvote za ovaj susret možete pogledati OVDJE.

Utakmica počinje u 15 sati, a sudit će je Goran Paradžik iz Ljubuškog.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

balunv
Begićev tim koji ga drži u život Svaka tekma po jedan penal imaju gratis
4 2
papagaj
Penal ekipa
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi