Uzbuna na Old Traffordu: Pogba zatražio sastanak, ima jasne namjere!

Šta je odlučio Francuz?

Uzbuna na Old Traffordu: Pogba zatražio sastanak, ima jasne namjere!

A. Čaušević

Paul Pogba bi mogao postati najveća zvijezda ovog prijelaznog roka. 

Prema pisanju The Suna sjajni francuski veznjak je zatražio sastanak sa čelnicima Manchester Uniteda jer želi napustiti klub.

Pripreme Crvenih đavola za narednu sezonu počinju sljededeće sedmice, a Pogba će obaviti sastanak sa Ole Gunnarom Solskajerom.

Svjetski prvak s Trikolorima će zatražiti od norveškog stručnjaka da uvjeri Eda Woodarda da dopusti njegov transfer.

Odlični veznjak koji baš i ne blisa u dresu slavnog engleskog kluba je svojim saigračima rekao da želi otići, dok generalni direktor Woodward nije zainteresovan za njegovu prodaju.

Pogba vjeruje da mu Solskajer može pomoći i olakšati situacije te se nada da će sve biti riješeno prije odlaska na turneju u Australiju jer navodno 26-godišnjak ne želi biti na listi putnika.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za njegovo angažovanje najzainteresovaniji su Juventus i Real Madrid. Bianconeri su u prednosti zbog odličnog odnosa s Minom Raiolom, ali i novog zakona o oporezivanju plata za strance te će se od sada na Apeninima plaćati porez na polovicu plate.

Inače, Manchester United za Pogbu želi ni manje ni više nego 150 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi