Uzeli bod Hrvatskoj, pa počašćeni nevjerovatnim premijama

Azerbejdžan remizirao sa Hrvatskom

Uzeli bod Hrvatskoj, pa počašćeni nevjerovatnim premijama

Adnan Beganović

U okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Azerbejdžan je prije par dana na svom terenu remizirao sa Hrvatskom (0:0).

Fudbalska reprezentacija Hrvatske u duelu sa Azerbejdžanom, kojeg s klupe predvodi hrvatski stručnjak Robert Prosinečki, nije uspjela opravdati ulogu favorita.

Nakon 90 minuta nije bilo golova, a samo bod iz Azerbejdžana zakomplikovao je put Vatrenih prema Evropskom prvenstvu.

Izabranici Nike Kovača bili su razočarani nakon susreta, no zato su razloga za dobro raspoloženje imali izabranici Roberta Prosinečkog.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Istina, bod iz duela s Hrvatskom ne znači im mnogo u borbi za Evropsko prvenstvo, ali zato su dobro podebljali svoje bankovne račune.

Naime, azerbejdžanski mediji tvrde je svaki igrač za bod premiran sa po 80.000 eura, a ni stručni štab sasvim sigurno nije prošao mnogo lošije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije