Četiri "šešira" za osam grupa

UŽIVO: Žrijeb grupne faze Lige prvaka

14

Komentari (14)

Zoilomas
UFF BARCA INTER I BORUSSIA. GORI
hangouts123
ma sta ce drug gorit pogasit ce ih Barca ko majmune
Adnanos
Grupa G je haos Dobro prodje RB
Jasko91
sranje sve iste grupe svake godine
Aldin Neki
Ugwemuhwem
gAZijAaaaaaa
Ima prenos na 56SENAL TV..da vide sa kim nece igrati u grupi OVE SEZONE..
MirzaBarucic
Dosadan si više, sviju mi.
yossarian
Dragi moji su-komentatori. Gazija je bolestan čovjek sa opsesivno-kompulzivnim poremećajem. Osim toga, ima tragove šizofrenije (umišlja da su svi korisnici koji kritikuju njegove komentare jedna osoba) i mesijanski kompleks. To su osobe koje smatraju da mogu predvidjeti budućnost, što Gazija stalno radi sa predviđanjem pozicije Arsenala u ligi. Inače, opsesivno-kompulzivni poremećaj uzrokovan je traumom. Pretpostavljam da je stari navijač Arsenala ili da je Arsenal stalno pobjeđivao njegov tim u osjetljivoj dobi njegovog života. Dijagnozu sam mu uspostavio i pozvao ga da dođe kod mene na liječenje, međutim male su šanse da će se to i destiti. Bolest je takvog karaktera da bi ga doslovno morali dovući u bolnicu, a to obično radi najbliža rodbina. Obzirom da se radi o bolesnom čovjeku, mislim da je najbolje ignorisati njegove komentare, a vi kako hoćete. Pozdrav.
gAZijAaaaaaa
RAJA, nadam se da shvatate ko je BOLESNIK...Sta radi navijac 56SENALA na tekstu o LIGI SAMPIINA? Neka se strpe malo, DRUGORAZREDNE EKIPE u DRUGORAZREDNIM TAKMICENJIMA ce izvlaciti drugi put...Molim vas da ovim BOLESNICIMA iz 56SENALA ne pridajete paznje..
_arsenal_
Dobit ce Bayern po nosu ovu sezonu
yossarian
Ko je spomenuo Arsenal, Gazija? Ako pogledaš hronologiju komentara, vidjet ćeš da si ti prvi spomenuo. Opsjednut si Arsenalom, bolestan si. Opet ti kažem, već sam ti objasnio gdje mi je ordinacija. Neću ti ništa naplatiti. Bujrum, možda za tebe još ima nade.
GospodinIzSarajeva
tracy1
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.