Vaart birao 11 najboljih, pa sve ostavio u čudu
Veliki broj kvalitetnih igrača je Vaart zaboravio kada je sastavljao najbolji tim s kojim je imamo priliku da igra, a igrao je zaista s mnogim majstorima

Neke je izgleda zaboravio

Vaart birao 11 najboljih, pa sve ostavio u čudu

E. Škorić

Bivši holandski reprezentativac Rafael van der Vaart sastavio je najbolji tim s kojim je igrao i pomalo šokirao jednom odlukom.

Vaart je imao priliku da u karijeri igra sa dosta vrhunskih nogometaša, pa nije bilo lako ni sastaviti tim od 11 najboljih saigrača.

Na kraju se odlučio da na gol stavi Van der Saara, u odbrani Ramosa, Kinga, Chivua i Marcela, u sredini terena Modrića, Gutija, Balea i Robbena, a u napadu Ronalda i - Croucha!

Smatra da je Crouch bolji izbor od Raula, a mnogi se pitaju gdje je tu Xabi Alonso, pa nema ni Pepea, Kake, a ni Casillasa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vaart je sada član danskog Esbjerga, a igrao je ranije u Ajaxu, HSV-u, Realu, Tottenhamu, Betisu i Midtjyylandu.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Pa hocel frajer postavti 19 igraca?? Vi se pitate...
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi