Vaha isključen protiv Marseillea: Samo sam tražio prekršaj...

Prije kraja meča napustio teren

Vaha isključen protiv Marseillea: Samo sam tražio prekršaj...

Bh. stručnjak Vahid Halilhodžić isključen je večeras tokom utakmice njegovog Nantesa i Marseillea u okviru Ligue 1.

Podsjetimo, Nantes je porazio Marseille sa 3:2, a popularni Vaha je prije kraja susreta morao da napusti teren i to nakon što se bunio kod četvrtog suca jer nije dosuđen jedan očigledan prekršaj za njegov tim.

"Isključen sam jer sam napustio prostor za trenere. Samo sam tražio prekršaj, nisam psovao", objasnio je Vaha pa se osvrnuo i na samu utakmicu:

"Mislim da je ekipa odigrala dobru utakmicu. Zasluženo smo pobijedili. To je dobro iskupljenje nakon meča protiv St. Etiennea. Razgovarali smo i analizirali mnogo stvari. Cijenio sam reakciju igrača i njihovo ponašanje. Da bismo imali veće ambicije moramo pobjeđivati ekipe kao što je Marseille. Sada moramo nastaviti sa ovakvim igrama", zaključio je naš stručnjak.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije