Vaha "opleo" po sudijama

Bh. stručnjaka očekuje kazna: Vaha opleo po sudijama

Vaha "opleo" po sudijama

O. Lekić

U okviru 31. kola francuskog fudbalskog prvenstva Nantes kojeg s klupe predvodi bosanskohercegovački stručnjak Vahid Halilhodžić pretrpio je minimalan poraz na gostovanju kod Toulousea.

Halilhodžićev Nantes nalazi se u rezultatskoj krizi. Treći uzastopni poraz i četvrti meč bez pobjede "gurnuli" su Kanarince na 15. mjesto tabele i ukoliko se ubrzo ne trgnu, mogli bi strijepiti za prvoligaški život.

Nakon poraza od Toulousea nezadovoljan je bio Halilhodžić, a na pres konferenciji je osuo paljbu po sudiji koji je u 17. minuti isključio jednog njegovog igrača, a malo potom je i dosudio penal za domaće.

"Trebali bismo početi utakmicu sa 10 igrača i svakom protivniku dati dodatni penal. Frustriran sam zbog lošeg suđenja", istakao je bh. stručnjak pa dodao:

"Ne mogu kriviti svoje igrače, izuzev za neefikasnost. Propustili smo postići pogodak, a imali smo nekoliko prilika. Velika šteta".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Nantes se sa 31 bodom nalazi na 15. mjestu tabele, a zoni za ispadanje bježi sedam bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi