Vaha: Razočaran sam jer smo zviždali našem igraču

Ziyech na meti navijača Maroka

Vaha: Razočaran sam jer smo zviždali našem igraču

E. Škorić

Vahid Halilhodžić večeras će po drugi put sjediti na klupi Maroka.

Proslavljeni bh. stručnjak je prije nekoliko dana debitovao na klupi Maroka, koji je odmjerio snage s Burkinom Faso u prijateljskom meču.

Taj meč završen je rezultatom 1:1, a već večeras Maroko dočekuje Niger u još jednom prijateljskom duelu.

Inače, u najavi ove utakmice Vaha je govorio i o ponajboljem marokanskom igraču Hakimu Ziyechu, kojeg je domaća publika izviždala zbog promašenog penala u julu protiv Benina u osmini finala Afričkog Kupa nacija.

Zvijezda Ajaxa odlučila je da ne igra za reprezentaciju Maroka u narednom periodu, pa odbija pozive iz Saveza te zemlje.

"Ono što me razočaralo je to što smo zviždali igraču naše reprezentacije. Hakim Ziyech to ne zaslužuje. Odličan je dječak. Hakim je izvrstan igrač" , rekao je na konferenciji Vaha.

"Bit će puno promjena za utakmicu protiv Nigera. Volio bih vidjeti kvalitete svojih igrača koje još ne poznajem", dodao je Halilhodžić.

Top Komentari

BJB1
Vaha pogledaj utakmicu nase reprezentacije neka,nase znaci BiH,nacemo ti sponzora da te plati da pogledas
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi