Vaha se javio iz Maroka: Preuzimam li BiH ovog puta? Pa, ja volim tu reprezentaciju...

Selektor Maroka za SportSport.ba

Vaha se javio iz Maroka: Preuzimam li BiH ovog puta? Pa, ja volim tu reprezentaciju...

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je izgubila u gostima od Armenije sa 4:2 i na taj način ostala bez šansi da se kroz kvalifikacije plasira na EURO. 

Selektor Robert Prosinečki je odmah nakon meča podnio ostavku, a svoj komentar cijelog događaja dao je i proslavljeni fudbaler Veleža Vahid Halilhodžić.

On kaže da meč nije gledao i da je samo preko interneta vidio rezultat.

"Nisam gledao meč, vidio sam samo na internetu rezultat, ne mogu dati komentar igre jer nisam gledao utakmicu", započeo je popularni Vaha razgovor za SportSport.ba i nastavio:

"lako je sada pametovati, nisam dobro upoznat o situaciji u reprezentaciji pa ne bih ništa posebno komentarisao oko te ostavke Robija".

Kada neki selektor ode s klupe naše reprezentacije, uvijek je Vahid Halilhodžić jedan od mogućih kandidata da ga naslijedi. Tako smo Vahu upitali da li bi ovog puta pristao sjesti na klupu Zmajeva.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Ne bih to ja sada komentarisao ništa. Meni je stvarno žao što je fudbalska reprezentacija BiH izgubila šanse za EURO, ja sam veliki navijač naše selekcije, volio bih da postižemo dobre rezultate u svim sportovima, ali to što se sada desilo ne bih davao nikakve komentare", poručio je očigledno razočarani Vaha.

Inače, on je prije nekoliko sedmica preuzeo reprezentaciju Maroka i teško je očekivati da će biti u ozbiljnim kombinacijama za novog selektora našeg državnog tima.

Top Komentari

Ibro
Zasto se nikad nije pozvao Enver Maric kao golmanski trener a ne neki pocetnici
18 2
mirza24
Ti volis pare 70 godina u guzic.a jos supa. zinuo za parama ti nikoga nevolis paksu
0 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije