S Vahom nema zezanja: Halihodžić se sukobio sa kolegom, nakon meča "napao" publiku

Buran debi na klupi Maroka

S Vahom nema zezanja: Halihodžić se sukobio sa kolegom, nakon meča "napao" publiku

Proslavljeni bh. stručnjak Vahid Halilhodžić je jučer debitovao na klupi reprezentacije Maroka.

Maroko je odigrao prijateljski meč sa Burkinom Faso, a Vahin debi i nije najbolje prošao jer se njegova ekipa morala spašavati iako su Marokanci bili izraziti favoriti.

Bayala je u 71. minuti doveo Burkinu Faso u vodstvo, da bi remi Maroku donio Feddal u 88. minuti.

Viđeno je dosta tenzija s obzirom da se radilo o prijateljskom meču, a Halilhodić se u jednom momentu našao u žestokom verblanom okršaju sa selektorom Burkine Faso Kamouom Maloom.

Do sukoba je došlo, zbog nepoznatih razloga, nakon jedne izmjene Maroka (pri rezultatu 0:0), alli se između dvojice selektora srećom našao četvrti sudija.

Bilo je burno i nakon meča. Domaći navijači su tokom utakmice bili nezadovoljni partijom najveće zvijezde Hakima Ziyecha, pa su se mogli čuti i zvižduci na račun igrača Ajaxa.

Vahi se to nikako nije svidjelo, pa je nakon utakmice poručio sljedeće:

"Zviždati igraču kakav je Ziyech u njegovoj sopstvenoj zemlji, ja to ne prihvatam... Hakim je jako dobar dečko i sjajan igrač, ja ne tolerišem ovakvo ponašanje".

Top Komentari

bistrik87
kad bi vaha vodio BiH igrali bi euro sto posto
2 1
gumenakita
Tako Vaha,hahahhaha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi