Za Vahu ključni dani Bajrama, u međuvremenu bh. trener pokazao svoju veličinu

Hoće li ostati selektor Maroka?

Za Vahu ključni dani Bajrama, u međuvremenu bh. trener pokazao svoju veličinu

Admin Čaušević

Dani odluke su pred Vahidom Halilhodžićem. 

Još uvijek vlada dosta neizvjesnoti oko budućnosti Halilhodžića na klupi Maroka te niko sa sigurnošću ne može tvrditi da li će ostati selektor Lavova Atalasa.

Sa sjevera Afrike svakodnevno dolaze nove vijesti, a posljednja je da su u FS Maroka već počeli tražiti novu opciju ako propadnu razgovori s Vahom.

Ključan sastanak sa Halilhodžićem će biti obavljen poslije Bajrama, a u uži izbor za njegovog nasljednika ulaze kandidati sa francuskog govornog područja.

Za sada najbolje kotira Herve Renard koji je već ranije vodio Maroko te se dovodi u vezu i sa preuzimanjem Egipta.

Oglasi

I dok se špekuliše o Vahinoj budućnosti, najbolji bh. trener je odlučio da pokaže svoju veličinu. Neki to vide kao potez kojim želi popraviti svoj imdiž.

Prije putovanja za Maroko, Halilhodžić je u Parizu posjetio Sofianea Boufala, fudbalera koji je također imao verbalni sukob s našim trenerom.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Boufal je umalo završio na listi precrtanih zvijezda, ali je nakon razgovora s Vahom promijenio svoje ponašanje i pristup u dresu reprezentacije.

Reprezentacija Maroka je četvrta različita reprezentacija s kojom je izborio plasman na Svjetsko prvenstvo, ali je do sada 69-godišnji Jablaničanin na Mundijalu vodio samo Alžir.

Top Komentari

plemic
ja im predlažem bugarina.
2 0
FahroKonjHodzic
Gledamo safunicu hocel-nece ostat
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi