8

Komentari (8)

hake
Samo ih pozovi nazad, daj im nadu da će igrati na sp i tamo kad dođeš daj im zadnjih 10ak minutica u igri. Ne mogu ti tako ništa moj Vaha. Naguzi ih ko nikad nikoga!
SeoRusilac
I ja bih tako uradio ali je problem što su oni rekli da se neće odazvati dok je on selektor
Apsolutno se slazem sa komentarom Mozilla. Primjera radi kada je BH reprezentacija pitanju, bilo je utakmica kada jednostavno najbolji fudbaleri pomenute reprezentacije ne pruzaju dobre partije u toku utakmice, ono sto se od njih ocekuje, pa su mnogi od njih zamjenjeni, ali zaista nekada ni Dzeki nije islo najbolje, ali nikada Dzeko nije bio zamjenjen i ako ponekad nije mu islo, da li selektor nije smio zbog navijaca ili zbog toga sto je Dzeko nasa ikona kao najbolji igrac reprezentacije. Dzeko jeste najbolji BH reprezentativni igrac, bez ikakve diskusije, ali nekada ni njemu ne ide pa treba biti zamjenjen, pogotovo sada kada Dzeko ulazi u godine.
DeeNoo
Trebo ih je pozvat nazad i nek na klupi presjede SP
Bhf
Najbolji moguci komentar.I ja bi isto uradio,pozvao ih ali nebi ni minute odigrali.Samo iz principa a onda jos ni se i trudio da svaku utakmicu izgubi.
Baboisback
Vaha ima muda i karakter. Kapa dole.
Mowzilla
Nesto kontam, kako bi pored njegovog autoriteta reagovala nasa raja da otjera neku bh. zvijezdu jer je se poqurcila? Ja mislim da bi ga medije razapele i otjerale isto kao sto to rade sad marokanci, a prije njih japanci i bjelokoscani. Ne mozes ti narodu ugoditi jer narod je stoka...
user601
pa Francuzi su prvaci svijeta bili bez Benzeme i jos nekih zvijezda jer ih je selektor otpisao zbog privatnih stvari,a ne fudbala,pa se niko nije bunio..ali tako to ide u normalnim zemljama ,kod stoke kao sto kazes ne MORE !!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.