23

Komentari (23)

K79
kad mi igramo opet neku istorijsku pardon Historijsku utakmicu a da vec smo igrali protiv Luxembourga i ostvarili još jednu historijsko istorijsku pobjedu poslije godinu dana :D
PK90
Pa dragi Vaha izvedi i ove naše bar na Boračko jezero..
erminnnn
MostarskiRodeni81
Bravo Vaha ! VFC
StarMoVe
Gdje si Vaha imaš li daha, još jedna tekma na tebe čeka, gdje ti je Emir taj zlatni nemir i njega čeka zelena rijeka.
E.Car
Jedini u historiji sa 4 različite repke izborio SP. RESPEKT!!!!!
Zoilomas
Osvojice njega Vaha vidjet ces
celikze
Upravu si BiraMilutinovic jeste bio sa 5 razlicitih na SP ali su dvje ekipe bile domacini tako da nije igrao kvalifikacije.Vaha je ipak jedan.
enko
Gdje su sada oni dusebriznici sto ga negiraju.te hoce lovu,te izdajnik,te vaki,te onaki a on samo strucnjak koji kaze pustite me da radim i nemjesajte se u moj posao.pa zasto mu ne pruziti jedan ciklus dosta nam je eksperimenata sa ovim kvazi selektorima.
King_Kenny
...g*vnari marokanski mu cijelu utakmicu laserima u lice svijetle,nevjerovatno kakvi nezahvalnici.
user1644415954
Nije dobar za menadžere, zato nije poželjan na balkanu.
YouTalkinToMe
Moroko će na svjetsko a da li će vaha, to još nije sigurno. Njemu se nešto neda da dođe na svjetsko prvenstvo, uvijek ga svi nogiraju pred početak tako da još nije siguran sve dok se ne pojavi na mundijalu.
Zulfikar
Ne vjerujem da je Vaha tako naivan nakon sto su mu to ranije ucinjeno pa da se ne osigura klauzulom pri potpisu ugovora.
emanuelmacron
Sad ce ga zamjenit i poslat nekog svog da se kiti tudjim perjem,ko uhljupi japanjeri
markopolo
Ode Vahid na svijetsko prvenstvo u fudbalu 2022 u Katar i to bez zvučnih imena Marokanske reprezentacija. Ne kaže se džaba „ sreća prati hrabre”. A koji selektor danas ima muda da uradi ovako nešto? Vahid Halilhodžić nije fudbalski trener nego UMJETNIK.
Sanagoal
Bravo Vaha! Bravo Maroko, bice ih lijepo gledatiu Kataru. To su tehnicki podkovani igraci!
davide.azzurri
Dok Vaha nize uspjehe nasu repku vode nekakvi bugari, kriminalci i izdajnici piput Misimovica.. Tugo moja na sta smo spali
Eno30
Ne pase Vaha upravi nasoj jer on ne ebe zivu silu ne da nikom da mu se mjesa u sastav, a ima sad i Petkovic ali isto i on razmislja kao i Vaha i svaki bolji trener. Nasi mogu samo da uzimaju ne zaposlene jeftine trenere kojima svaki dinar dobro dojdze a rezultat je u drugom planu pa tako da im i pase da mu uprava kroji sastav i menadzeri i na to sve da mu uprava bira pomocnike. E to dozvole samo jeftini treneri koji nemaju autoritet niti znanje
elvir_86
Ma ni Vaha nemoze pomoc ovim BH panjevima .
Mowzilla
Ma nek prica ko sta hoce, ali Vaha je nas najbolji trener trenutno, ma koliko god ga dusmani mrzili, i zato jedno veliko aferim ⚜️
jassony
Aferim majstore
North1946N
VAHA JE LEGENDA !!
nedoni46
Mi necemo, to nas i hebe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.