Vahid Halilhodžić ušao u svlačionicu i oduševio fudbalere

Dočekan velikim aplauzom

Vahid Halilhodžić ušao u svlačionicu i oduševio fudbalere

Bh. stručnjak Vahid Halilhodžić omiljen je u Nantesu, za šta dokazi pristižu iz dana u dan.

Otkako je popularni Vaha preuzeo Nantes, ovaj klub bilježi odlične rezultate i zbog toga je naš trener pobrao simpatije navijača i svih u klubu.

Danas je U19 selekcija Nantesa igrala meč 1/64 finala Gambardelle (Kup za juniore), gdje je nakon penala savladala Rennes i plasirala se u narednu fazu takmičenja.

Mladi igrači Nantesa slavili su veliku pobjedu, a u veselju im se pridružio i Vahid Halilhodžić koji ih je posjetio u svlačionici.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Vahino pojavljivanje izazvalo je oduševljenje među Nantesovim omladincima koji su ga dočekali aplauzom, a jasno je i da se mnogi od njih nadaju da bi ih naš trener u bliskoj budućnosti mogao pozvati i u prvi tim.

Top Komentari

Dela
Bravo VAHA LEGENDO
11 0
Edy
igrali prvu sesdesetcetvrtinu finala haha kako to ide haha
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi