14

Komentari (14)

Zulfikar
Vahi je se od glavu odbio taj njegov militantski pristup, dakle ti igraci su osobe koje nemas potrebe da na silu tjeras da piju vodu.
Kugla
Neka su ga otjerali zamisli da Petev ne pozove Dzeku u reprezentaciju
user1669598125
Vaha je tvrdoglavo ono hercegovačko magare...Da ne on ostao na klupi nebi gola zabili
DOKTOR_GAZ_
Mogu SHVATITI da DVOZUBI NE VOLE HRVATSKU REPREZENTACIJU, ali nije mi SHVATLJIVO da DVOZUBI MRZE VAHU..NIKAKO..
nestofino
Jesi ti dosadan čovječe pa šta je bolan tebi? Ti i tvoji dvozubi, možda ti nemaš zuba u glavi BUDALO!
user1639705257
@DOKTOR_GAZ_ koji si ti BILDE, mješaš šatro hrv.repku i Vahu?!
Niđe veze , DVOZUBI
zak84
pohlepa za parama mu je unistila dosta poslova.... Japan,obala slonovace,maroko.... Seljacki mentalitet I pohlepa... Zato nikad nije htio biti selector BiH ...papak
user1646074464
Rekao je Vaha lijepo ,"kada repka bude domaćin u BL i Mostaru možemo pričati o tome".
Starigrad01
Volim Vahu al tu ima malo i istine Ipah Vaha je Legenda
nestofino
Waha Mostarac, Jablaničanin, Hercegovac.... Legenda
rabodimis
Ja ovog novinara XD .. Brate ne snimaju Narcose, cuj zabili mu noz u ledja... Nije Vaha dosao u Maroko da postane legenda nego da zaradi.. Uzeo je pare, odradio korektno svoj posao i vidimo se, nit mu je prvi nit posljednji put. Ovaj navalio ko da je ne znam ti kakva tragedija u pitanju a Vaha milione uzeo... Zaboravio covjek svoju drzavu, boli ga ku*ac.. a ovaj napravi od njega Marokanskog pacenika... XD Placemo svi nad gorkom sudbinom naseg Vahe u tudjini.. a njemu nesto sega..
Realno01
Cekaj ba. Sta vise Vahu spominjete. Pa par igraca koji nisu igrali radi njega su sada u prvoj postavi i sistem igre je drugaciji. Sta pretjerujete vise sa tim covjekom.Sa nizerazrednim reprezentacijama su se mucili sa njim a gledaj ih sada.Dosta vise te seljecke politike.
user1647539682
Oni da su ispali bilo bi eto otjerali ste vahu sad prosli opet vaha sve napravio ma bitno je da se nesto pise ajd
FreshCat9
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti