Šta se desilo ovom čovjeku? Griezmann zabio nestvaran gol u ludoj utakmici Valencije i Atletica

Rezultat na kraju bio 3:3

Šta se desilo ovom čovjeku? Griezmann zabio nestvaran gol u ludoj utakmici Valencije i Atletica

E. Čaušević

Valencia i Atletico Madrid odigrali su večeras sjajnu utakmicu koja je na kraju završena rezultatom 3:3.

Atletico je uspio da dođe do prednosti u 35. minuti kada je sjajan pogodak za 1:0 postigao Luis Suarez.

Ipak, Valencia se u 50. minuti vratila u meč i poravnala na 1:1, ali uz dosta sreće jer je autogol postigao Savić.

No, samo osam minuta kasnije Atletico je ponovo poveo. Antoine Griezmann je sjajno istrčao kontru, a onda je sa nekih 18 metara postigao fantastičan pogodak za 2:1.

Atletico je do trećeg gola stigao u 62. minuti. U centru pažnje bio je Šime Vrsaljko koji je konačno dobio šansu za igru i to je itekako iskoristio golom za 3:1.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Činilo se da će Atletico sigurno doći do pobjede, ali je Valencia u sudijskoj nadoknadi dala čak dva gola i došla do 3:3.

Domaći su na 2:3 smanjili u 92. minuti kada je pogodio Duro na asistenciju Gaye, a isti igrač četiri minute kasnije ponovo pogađa mrežu madridskog kluba i postavlja konačnih 3:3.

Top Komentari

Bulle
Kako se vratio opet počeo igrat vrhunski
6 0
Mele
Barselona igra tika taka, ne kontra napade, zato se i nije naigrao. Pogresna pozicija, formacija, ma sve a i volju je izgubio da igra sa onim zutim usrom od trenera.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi