Valencia dovela najveće golmansko ime od Canizaresa i predstavila ga na čudan način

Imamo novog Šišmiša

Valencia dovela najveće golmansko ime od Canizaresa i predstavila ga na čudan način · Zvanično

Fudbalski klub Valencia predstavio je večeras veliko pojačanje. 

U klub je stigao novi golman i to ne bilo kakav. Riječ je o 30-godišnjem čuvaru mreže Jasperu Cillessenu koji je stigao iz Barcelone.

Holanđanin je na Camp Nou stadionu proveo tri sezone, ali sve je manje branio zbog sjajne forme Marc Andre Ter Stegena pa se na kraju odlučio za odlazak iz kluba.

Valencia je bila najbrža i ponudila mu najbolje uslove te se odlučio postati novi 'Šišmiš'.

Zanimljivo, klub sa Mestalle ga je predstavio tako što u objavi na društvenim mrežama nije pokazao o kome se konkretno radi, odnosno nije u video prilogu prikazao lice ovog golmana.

Za sada nisu poznati detalji transfera, ali vjeruje se da će i oni uskoro biti ozvaničeni.

Inače, slobodno možemo reći da je Cillessen, uz možda Timu Hildebranda, najveće golmansko ime u Valenciji još od Santiaga Canizaresa.

Sa popularnim španskim klubo će naredne sezone igrati Ligu šampiona.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Top Komentari

komshija
Krkanovu staru vole sviiiii, Husref kao i navijaci njegoviiiii, Daj je krkaneeeee da je horde raspore, Bice sperme ponesi i lavore, Mamu ti jebemo u paksuuuu, A se stri ce u stauuuu, Neka znaju svi da kopile si ti, Babo ti je zvaljo krivoustiiiii
10 2
amadeus21
Malo je reći da su iskopirali tekst sa hrvatskog Sport Kluba..
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi