Valencia dovodi još jednog igrača Barcelone?
Rafinha je dugo bio van terena zbog povrede

Brazilac je izrazio želju da ode sa Camp Noua

Valencia dovodi još jednog igrača Barcelone?

S. Pašalić

Vezni igrač Barcelone Rafinha Alcantara se nada da će njegov sadašnji klub postići dogovor sa Valencijom oko transfera u ovaj klub.

Brazilac nije igrao za katalonski tim još od novembra prošle godine kada je na utakmici protiv Atletico Madrida zadobio tešku povredu ligamenata koljena.

On se međutim prije nekoliko sedmica potpuno oporavio od povrede i dobio je zeleno svjetlo da može krenuti sa punim treninzima za narednu sezonu.

Ipak, on je postao višak na Camp Nou, a katalonski klub želi dobiti za njega 15 miliona eura, dok se Šišmiši nadaju da će malo spustiti tu cijenu.

Rafinha bi trebao biti jedan od nekoliko igrača koji će otići sa Camp Noua ovog ljeta, a golman Jasper Cillessen već je prešao u Valenciju, dok je Neto krenuo u drugom pravcu.

Nakon dolaska holandskog golmana, Valencija se nada da će postići dogovor sa Barcelonom i dovesti još jednog igrača ovog kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi