Valencia fudbalskom svijetu pokazala kako ne treba poslovati

Izgubili 20 miliona eura

Valencia fudbalskom svijetu pokazala kako ne treba poslovati

Valencia je danas potvrdila da će njihov vezni fudbaler Enzo Perez karijeru nastaviti u River Plateu.

Šišmišii su u ovog fudbalera polagali velike nade kada su ga angažovali u januaru 2015. godine, ali on u La Ligi nije napravio ništa.

To možda i ne bi bila tolika tragedija da ga Valencija nije platila čak 25 miliona eura, a u River ga puštaju za samo pet. Dakle, Šišmiši su za samo dvije i pol godine izgubili čak 20 miliona eura na ovom fudbaleru. 

Inače, Enzo je stigao iz Benfice gdje je pružao sjajne partije, a u Valenciji je prošle sezone odigrao 27 mečeva te je upisao samo jednu asistenciju, a rubrika 'golovi' ostala je prazna. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, pozitivna stvar za Velenciju je činjenica da sada imaju mnogo više novca za plate igračima, tako da treba očekivati velika imena na Mestalli do kraja prelaznog roka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi