Valencia i Napoli dogovorili transfer

Prenosi Di Marzio

Valencia i Napoli dogovorili transfer

Albanac Elseid Hysaj uskoro će i zvanično postati novi fudbaler Valencije. 

Kako javlja pozunati italijanski novinar Gianluca Di Marzio, Napoli i Valencia su postigli dogovor oko transfer, a isti bi uskoro trebao biti ozvaničen.

Pouzdani desni bek na Mestallu dolazi kao posuđen igrač na jednu sezonu sa opcijom otkupa ugovora. Inače, Valencia ga dovodi nakon što joj se povrijedio standardni desni bek Cristiano Piccini.

Hysaj nije počeo prvi meč Napolija u novoj sezoni u gostima protiv Fiorentine, a priliku za igru dobio je tek pred sami kraj susreta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, on je član kluba sa San Pauolo stadiona od 2015. godine kada je stigao iz Empolija. Prethodno je igrao još za Shkodru iz Albanije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi