Valencia večeras konačno prekinula crni niz protiv Chelseaja

Šišmiši konačno pobijedili Plavce

Valencia večeras konačno prekinula crni niz protiv Chelseaja

Fudbaleri Valencije večeras su pobijedili Chelsea u gostima sa 1:0.

Bio je to susret 1. kola grupne faze Lige šampiona u kojem su Šišmiši konačno prekinuli neugodnu tradiciju protiv Plavaca.

Naime, ove dvije ekipe su se do sada susrele šest puta. Svaki put su igrali mečeve u Ligi prvaka, a Valencia nijednom nije pobijedila. Tri puta je slavio Chelsea, a tri puta je bilo neriješeno.

Ipak, čini se kako će ovo biti najgora sezona za Plavce u eri Romana Abramoviča, pa je tako i Valencia iskoristila lošu formu i generlano loš igrački kadar Chelseaja da bi konačno slavila.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Šišmiši su sada znatno povećali šanse da se plasiraju u osminu finala u vrlo nezgodnoj grupi, a u narednom kolu igraju protiv Ajaxa na domaćem terenu. S druge strane, Chelsea će u goste Lillu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi