Villarreal iznenadio sve pojačanjem u finišu prelaznog roka

Stigao defanzivac Tottenhama

Villarreal iznenadio sve pojačanjem u finišu prelaznog roka

E. Čaušević

Villarreal je ovog prelaznog roka doveo nekoliko zvučnih pojačanja, a u samom finišu su ponovo iznenadili navijače.

Ljetni prelazni rok u većini Evrope završava sutra, pa tako i u španskoj La Ligi. Žuta podmornica odlučila je u samom finišu dodatno pojačati svoje redove i to iz Tottenhama.

Naime, u Villarreal je stigao ddefanzivac Juan Foyth koji će biti na posudbi do kraja sezone, a Žuta podmornica će imati priliku narednog ljeta da otkupi njegov ugovor od Tottenhama.

Foyth očito nije u prvom planu Josea Mourinha i klub nije imao ništa protiv da ga pusti u Villarreal. Ovaj 22-godišnji defanzivac ponikao je u Estudiantesu, a u londonski klub stigao je prije tri godine za 13 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi