Valeri Bojinov potpisao za Rijeku: Idemo po Kup, titula je daleko...

Bugarin na Rujevici

Valeri Bojinov potpisao za Rijeku: Idemo po Kup, titula je daleko... · Zvanično

Iskusni bugarski fudbaler Valeri Bojinov danas je i zvanično postao novi član Rijeke, s kojom je potpisao ugovor do kraja sezone uz mogućnost produženja saradnje.

Nakon Partizana, Bojinovu će ovo biti druga avantura u klubovima sa područja bivše Jugoslavije.

"Hvala Rijeci što mi je pružila ruku i dala priliku da uživam u nogometu. Hvala predsjedniku Miškoviću i svima u klubu, te treneru Keku. Ostavit ću srce na terenu i da ove godine osvojimo barem jednu titulu. Neka to bude barem Kup s obzirom na to da će prvenstvo biti veliki izazov", započeo je Bojinov, te nastavio:

"Vidio sam natpis navijača koji kaže: Krepat, ma ne molat. I ja ću isto prije krepat, nego molat i ostavit ću srce na terenu".

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

U bogatoj karijeri, Bojinov je nastupao za klubove poput Fiorentine, Juventusa, Manchester Cityja, Sportinga...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi