Valverde ima jednu veliku dilemu oko početne postave za večerašnji meč
Dembele se potpuno oporavio od povrede, ali je Coutinho odigrao dobro na Old Traffordu

Trener Barcelone ima još malo vremena da odluči

Valverde ima jednu veliku dilemu oko početne postave za večerašnji meč

S. Pašalić

Barcelona će večeras na Camp Nou ugostiti Manchester United u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Katalonci su slavili u prvoj utakmici sa 1:0, a na svom terenu su veliki favoriti protiv engleskog tima, međutim trener Barcelone i dalje ima jednu dilemu za ovaj meč.

Ousmane Dembele i Philippe Coutinho će biti na raspolaganju Ernestu Valverdeu za ovu utakmicu, a trener Barcelone morat će izabrati ko će igrati zajedno s Lionelom Messijem i Luisom Suarezom u napadu.

Francuz se u potpunosti oporavio od povrede i započeo je utakmicu u subotu protiv Huesce koju je katalonski tim odigrao 0:0.

U međuvremenu, bivši igrač Liverpoola imao je dobar nastup na Old Traffordu, dajući Valverdeu ugodnu glavobolju, te ga ostavio u dilemi s kim bi trebao početi u utorak navečer.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prije nego se povrijedio, Dembele je čvrsto držao svoje mjesto u početnoj postavi, ali Coutinho je uspio zamijeniti 21-godišnjaka, unatoč nekim neuvjerljivim nastupima.

Valverde ima još nekoliko sati da se odluči s kim će početi utakmicu, a vidjet ćemo na kraju utakmice da li je donio ispravnu odluku.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi