Valverde: Jasno mi je zašto su nam navijači zviždali
Valverde ističe da je njegovom timu nešto nedostajalo u posljednje dvije utakmice

Trener Barcelone komentarisao igru svog tima

Valverde: Jasno mi je zašto su nam navijači zviždali

S. Pašalić

Barcelona nije uspjela savladati Slaviju Prag na svom terenu i odigrala je samo 0:0.

Trener Ernesto Valverde je nakon meča izjavio da mu je jasno zašto su navijači zviždali njegovom timu nakon završetka meča.

"U redu je da ljudi zahtijevaju više. Uvijek volite pobijediti. Danas je istina da nismo bili pravi kada je došlo do toga da pretvorimo jasne šanse koje smo imali u gol.", rekao je Valverde nakon utakmice.

"Oni su, bez stvaranja jasnih prilika, stvorili opasnost kad su nam ukrali loptu jer su vrlo brzo izlazili protiv nas u kontranapadu. Nismo mogli pretvoriti prevlast koju smo imali u prilike."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Izgubili smo utakmicu prije ove, protiv Levantea i svjesni smo toga da naše izdanje u posljednja dva meča nije bilo najbolje. Nešto nam je nedostajalo. Znamo da je mnogo pritiska sada na nama i moramo da nađemo način da na njega odgovorimo", dodao je Valverde.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

F_C_Bracelona_
U sledećem kolu BVB će ih satrat.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi