Valverde: Ne želim ništa da govorim

Barca pobijedila Getafe

Valverde: Ne želim ništa da govorim

A. Čaušević

Barcelona je stigla do prve gostujuće utakmice u sezoni savladavši Getafe s 0:2.

Ernesto Valverde u ovom susretu nije mogao računati na nekoliko važnih igrača uključujući Ousmanea Dembelu.

Poslije utakmice novinare je zanimalo šta se dešava sa francuskim reprezentativcem. Ernesto Valverde je rekao da ne želi ništa govoriti o ofanzivcu.

"Odlučili smo da ne igra radi predostrožnosti. Sutra ćemo obaviti još neke testove. Ne želim ništa da govorim. Rekao mi je da je poslije utakmice (protiv Villareala) bio dobro i onda je trenirao na sljedećem treningu", rekao je trener Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelonu sredinom sedmice čeka veoma važan meč Lige prvaka, a osim Dembela upitan je i nastup najboljeg igrača ekipe Lea Messija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi