Valverde nikad nije bio na većim mukama: Kako će izgledati napad Barcelone protiv Betisa?

Ostao bez Messija, Suareza i Dembelea

Valverde nikad nije bio na većim mukama: Kako će izgledati napad Barcelone protiv Betisa?

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone za vikend igraju pred svojim navijačima protiv Betisa utakmicu drugog kola španske La Lige.

Barca je u prvom kolu doživjela poraz na gostovanju u Bilbau protiv Athletica sa 1:0, ali su Katalonci bili itekako oslabljeni jer Lionel Messi nije mogao igrati u ovom susretu zbog povrede.

Da stvari budu gore Ernesto Valverde je na ovoj utakmici ostao još bez dvojice napadača jer su se povrijedili Luis Suarez i Ousmane Dembele. Jedini napadač kojeg ima na raspolaganju Valverde je Antoine Griezmann.

Messi je počeo individualno trenirati, ali još nije poznato kada će se priključiti treninzima s ostatkom ekipe, te da li će uopšte biti spreman za susret protiv Betisa.

Katalonski Sport objavio je da će Valverde ovog vikenda biti na velikom ispitu i mukama jer postoji šansa da će biti bez Messija, Suareza i Dembelea. Jedina šansa koju ima jeste da se oporavi Messi jer će Suarez i Dembele biti van terena oko mjesec dana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U napadu Barcelone protiv Betisa mogli bi igrati Griezmann, Carles Perez i vjerovatno Rafinha. Trojac kojeg niko nije mogao ni zamisliti u napadu Barcelone je sada očito jedino rješenje za Valverdea.

Prošle sezone ovakav scenario i ne bi bio toliko strašan jer je tada Valvede na raspolaganju imao Philippea Coutinha i Malcoma, ali je klub odlučio ovog ljeta da se "riješi" ovih Brazilaca.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

igb75759
Moja posljednja plata bila je 2500 USD za rad 12 sati sedmično na mreži. Moja sestra prijateljica već mjesecima prosjekuje 8k, a radi oko 30 sati sedmično. Ne mogu vjerovati koliko je jednostavno bilo kad sam ga isprobao. Potencijal s tim je beskrajan. Ovo radim.....WebJob33.Com
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi